Jubilarissen aanmelden

In 2016 heeft Fanfare Echo der Peel voor het eerst een Jubelconcert georganiseerd. Wat ons betreft een groot succes, daarom willen wij dit in 2018 graag herhalen voor alle jubilarissen in Venhorst aankomend jaar. Het concert zal plaatsvinden op 1 juli 2018.

Eerder gaven wij door het jaar heen regelmatig serenades aan verschillende jubilarissen, bijvoorbeeld bij het 50- of 60-jarig huwelijk. Eigen jubilarissen werden vaak bij een willekeurig concert gehuldigd. Dit willen we bundelen om zo voor iedereen een mooi stukje muziek te laten horen, in voltallige bezetting van het fanfareorkest.

Bent u of kent u iemand die een jubileum of iets dergelijks te vieren heeft meld u dan snel aan zodat we u kunnen uitnodigen voor ons concert. Aanmelden kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij onze voorzitter Mari van de Wetering telefoon 06-31046916. Verder kunt u zich het hele jaar door opgeven, de uitnodiging komt dan voor het concert van het volgend jaar.

Uiteraard is dit een open concert, waarbij iedereen die wil, van harte welkom is.

Copyright © 2015. All Rights Reserved Echo der Peel.